Transformers 2.

En av mina favorit tecknade serie som blev till film ( rätt lyckad film ) Transformer , ska få en uppföljare. Dreglar redan nu efter Meagan Foxx. F.Y.I Meagan har nyligen gjort slut med sin pojkvän enligt tmz.com, så det kanske  finns hopp för mig trots allt.  Och medans ni väntar på filmen kan ni väl nöja er med trailern ( ögongodis , bon bon appetite ).


Man blir som man umgås.

I rest my chase.



Black/white trailer trash?

Jag bryr mig inte vad du heter, vad du sysslar med eller din bakgrund. Men lite regler måste man väl ha? Man borde inte få klä sig så här. Borde finnas lagar mot sådant.




Killa Cam - No homo part 2.


D'evils. Dear God I wonder if you could save me.

Ibland går min hjärna loss och vill bara göra något ondskefullt. Oftast triggas denna mekanism utav trisstes. Well håll i hatten nu för nu kommer du få läsa något så diaboliskt, ( heter det ens så på svenska ). Jag vill ta en flaska vodka , tömma den och fylla den med kräkmedel. Hitta ett par fjortisar som gör vad som helst för en liten slurk och få dom att tro att dom dricker djävulens dryck. Ja ni förstår vad lär hända ett par minuter senare. Victory is mine ^^.

That party was awfully crazy. I wished we taped it.

The single reason why I want to go college. Önskar utbildningen i sverige var lika rolig ^^.


bra skit. legalize it

Jag vill att ni ägnar en stund utav eran dyrbara tid och kolla på den här dokumentären. Jag fastnade verkligen för den och kollade klart på hela. Jag begär inte att ni gör det men jag vill att ni vidgar era vyer en gnutta.


RSS 2.0