Me like it.

Jag har snart skrivit i denna blogg i ett år , är inte konsekvent med den men skitsamma ni fattar principen.
Jag försöker skriva så ofta som det går men ibland tappar man motivation. Därför tänkte jag ha en liten ''tävling''. Jag vill veta vilket är erat favorit inlägg . Min personliga favorit är : http://amiin.blogg.se/2009/january/extra-extra-read-all-about-it.html. Se till att läsa och kommentera vilken är era favorit.

sharing is caring.

kom på en sak. går det lagligt sätt att gifta sig med siameiska tvillingar? och är man då gift med två personer eller en? tänk så godkänner den ena tvillingen giftermålet , träder giftermålet i kraft ändå? om man har sex med siamesiska tvillingar har man gruppsex då? så många frågor så lite tid.

Jag tar hon till vänster.


faiiil.

Failblog är min inspirationskälla i livet. Allt som kan gå/har gått fel finns där. Och visst är skadeglädje den enda sanna glädjen? Så passa på och njut av andras misslyckande.

 


jag känner mig lurad.

svt har tvärbra dokumentärer , serier och filmer. men jag slår vad om att ni vääääääldigt sällan zappar till 1an eller 2an. hittade på svt play två roliga och intressanta dokumentärer som passar in under rubriken : jag känner mig lurad . Den ena heter Konsten att bli miljadär och den andra Bedragaren. Båda handlar om människors girighet och att vissa gör vad som helst för att bli förmögna.

http://svtplay.se/v/1656162/dokumentar/konsten_att_bli_miljardar

http://svtplay.se/v/1657571/dokumentar/bedragaren?sb,p115254,4,f,-1


7 kända dvärgar - del 2.

Dvärgar är också människor , små människor , med små händer , små kroppar  och pyttesmå fötter men dom är fortfarande mänskliga för det. Därför tänkte jag skriva 7 utav dom största dvärgkändisarna. Haha fatta ironin största dvärgkändisar.

Näst på tur är : Martin Klebba .

Martin är känd från filmer som How high , Men in black och Pirates of the caribbean. Martin sägs vara en utav dom snabbaste dvärgarna i världen och spelar fotboll samt basket. Fuck va sjukt att han en arg dvärg springade efter som kan komma ikapp , låter som en hemsk mardröm.

You can run , but you cant hide.


skylt tävling 3.

Jag tycker att kreativa människor får inte den uppskattning dom förtjänar. Och enligt mig är dom mest kreativa människorna på den här planeten , hemlösa. Ja, hemlösa du läste rätt. I andra länder får hemlösa komma på skit bra saker till sina skyltar för att få folks uppmärksamhet medans svenska hemlösa är helt tråkiga , ingen kreativitet eller energi alls. Därför initierar jag en tävling med dom bästa skyltarna . Ny bild uppe varje dag , flest kommentarer vinner.



Need cash for alcohol research.


kritik.

sitter och bajsar , läser kommentarerna jag fått på nattstad. för att vara helt ärlig så bryr jag mig lika mycket om era patetiska kommentarer som bajset jag tänker spola bort. att ni ens tar tid att kommentera min blogg inte ens jag kommenterar min egna blogg. att ni ens sitter och läser bloggar har ni inget liv? se så alla kan inte ha lika roligt liv och livlig fantasi som mig menmen vad ska vi göra? oh jag vet gratis lavemang till alla så det kan sätta igång era torra tarmar.


RSS 2.0