Suicide.

Ni har alla säkert skämtat om att begå självmord någon gång. Jag har veeeerkligen tänkt på det. Varje gång det regnar på vintern från jag en hemsk uppenbarelse ( vissa kallar det flashback ). Låt mig ta er tillbaka, det började med ett baskerprov när jag gjorde min militärtjänst. Första gången skadade jag ryggen och ådrog mig en ischias skada. Ischias är kroppens längsta nerv, som går från benet upp hela vägen för ryggen till nacken. Som ni förstår kunde jag knappt röra mig. Lite rehabträning och några månader senare var jag uppe på hästen igen för ett nytt försök utav baskerprovet. Den här gången var det vi som inte hade fullgjort testet första gången p.g.a skador eller andra skäl. Jag trodde eftersom vi var färre skulle vi har mindre utrustning att bära på , men ack nej så fel jag hade. Vi fick ännu mer att bära. Jag fick bära radion som tillsammans med min standardutrustning väger ca 55 kg. Ni förstår vilken belastning det var för min rygg. Vi marscherade omkring 4-5 mil på 48 timmar , och inte på raka vägar nej det var alldelse för lyxigt. Vi fick marschera i skogen med backar som hade 45 graders lutning. Och under dessa 48 timmar utsattes vi för olika test så att säga. Det regnade konstant, jag hade 39,5 graders feber, mitt knä gick ur led , jag fick en muskelbristning i låret och när vi satte upp vindskydd så gick mitt skydd sönder så jag var den enda som blev blött under natten. Morgonen där på vaknade jag upp efter ha sovit omkring 26 minuter med världens halsbränna, jag hade sura uppstöttningar och spydde konstant men jag forsatte att gå. Efter att ha gått 4 mil gott folk med ett laddat vapen ( ak5 ) var jag redo att ta mitt liv för att slippa allt lidande , men vet ni vad som hindrade mig att göra det? Jag hade  bara lös ammo.

extra extra read all about it!

Aftonbladet :  Hajattack bland barn. Nej vad hemsk hajen är som angriper barn. Som att den vet skillnaden mellan rätt och fel. " Ok jag får inte angripa barn, äldre, eller någon p.g.a ras eller religion" Det är en fuckin haj den bara attackerar allt inom räckhåll. Luktar nyhetstorka på långa vägar. Och ännu en sensationell nyhet av AB är : Patrik Ekwall kan inte simma. Synd att det inte var han som blev angripen.


Notorious.

Filmen "Notorious" som handlar om Christopher Wallace a.k.a Biggie a.k.a Notorious har premiär den 16 januari i usa. Jag vet inte när den kommer ha premiär i sverige och quite frankly I dont give a damn. Känns alltid som SF aldrig  vill visa något som har med hiphop på sina biografer , förutom "8 mile" för där var det en vit rappare som hade huvudrollen. Men resten har hamnat i skymödan som "Hustle & Flow", som blev nominerad i många tunga klasser vid Oscars galan samt Golden globe. Och så frågar dom folk varför dom laddar ner film.

Rule britannia!

Det är inte ofta jag kollar på britisk film men dom få gångerna jag gör det blir jag inte direkt besviken. En utav mina favorit regisörer är Guy Ritchie mer känd som Madonnas ex. Guy har regiserat filmer som: Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch , Revolver och nyligen Rock n' rolla. Det gemensamma med Guys filmer är att man kan inte förklara dom, your mind kinda gets blown away so to say. Och det charmiga med dom är språket. Det är inte typiskt engelska utan rååååå cockney dialekt med massa med slang. "Fuckin A".


Kaninhoran.

Om ni tycker jag är sjuk så är det inget jämfört med Henrik fuckin Möller. Skåningar är helt sicka det finns inget botemedel för det dom har, men samtidigt är det något utav deras charm. Till skillnad från dryga stockholmare. Men nedan kan ni kolla på Möllers verk - Ångesthunden , enjoy bitches.


I have a dream.

Jag vill ringa på någon främlings dörr , gå in i deras hem, gå till vardagsrummet, ta fram en tidning, veckla ut den och lägga den på golvet, ta av mig byxorna och bajsa på tidningen. Sedan knyter jag tidningen och går därifrån med ett stort brett leende.

saker man bör ej säga under samlag, part one.

Nej snälla, bara fem minuter till.

Charles Hamilton

Jag hatade Charles Hamilton aka sonic när jag hörde honom för första gången, men nu börjar jag blir lite små förtjust i hans musik . Måste erkänna låten Brooklyn girls är jävligt bra.




reklam reklam.

Jag gillar bra reklam mer än bra film , för man får ut sitt budskap på 30 sekunder till skillnad från en spelfilm som tar omrking 1½ timme och ibland fattar man fortfarande inte varför dom gjorde den filmen ens. Mina nya favoritreklam kommer aldrig att sändas i Sverige. Lite synd kan tyckas men gott folk , det är i svåra stunder vi konsulterar youtube.
Oh gå med i min grupp på facebook : "Om det inte finns på youtube, så har det inte hänt"


Food.

Jag älskat mat. Jag älskar att äta mat, att laga mat, att titta på när någon lagar mat , ja jag älskar mat i alla dess former.
Så därför är min favorithemsida Arla. Enjoy yourself.

Nyårslöfte part 2

Vi kastar ut dom lite äldre löften och tar an oss ett nytt , något vi kan hålla. Jag lovar att göra något jag kommer ångra rätt mycket i 2009.


RSS 2.0