Flower power.

Jag får ibland för mig sjuka ideér , men ibland blir dom rätt lyckade. Som att gå ihop några vänner, köpa en gammal folkabuss, renovera den så att den blir snygg och fräsch. Sen åker man runt europa på roadtrip. Så om du är intresserad hojta till , du vet var jag finns.

Lord have mercy ^^.

Har du någonsin kommit på dig själv att du lyssnar på en låt som är absolut haram ( förbjuden ) och verkar nästan gilla den/dem? I mitt fall är det T-pain featuring Lil wayne - Can't belive it och LL cool J - Around the way girl. LL ni vet han 40 åringen som går på Jeffery Life's anabola kurer. Jag kommer säkert brinna i helvetet i all evighet för det. Who gives a fuck anyways , som Nas sa : When I was 12 I went to hell for snuffin Jesus.
 

Lägg märke till att bilden ser ut som ett montage. En 69åring ska inte se ut så.

Hollywood blows. Bokstavligen talat.

Seriöst mellan nu och framtills slutet av sommaren lär ni inte få se någon bra ( seven pounds stort undantag ) och med bra film menar jag en film med handling, som har möjlighet att beröra er. Fuck vad längesen jag såg en ny bra film och tänkte WoooooW. Räcker med att man kollar på ett omslag nuförtiden och man kan se igenom handligen redan där. Jaja dont judge a book by its cover my black ass.Har ni sett omslagen till dom senaste "komedi" filmerna; huvudrollsinnehavaren gör en löjlig min, romatisk komedi ; huvudrollsinnehavarna blinkar åt varandra , actionkomedi ; huvudrollsinnehavaren blir sprängd i luften samtidigt som han hör en löjlig min. Kan filmindustrin och musikindrustrin för den delen också ta ut tummen ur sina rövar, börja jobba och se till att komma på något nytänkande och originellt?
Om jag läser en kommentar där det står varför gör du inget åt saken, så kan jag tala om för dig människa redan nu sug av mig.

Idioti.

Ni har alla gjort de någon gång. Spela inte dum  du vet vad jag menar. Fenomenet soom jag talar om tror jag bara existerar i Sverige, de är hur korkat som helst tycker jag och ska lägga av på studs med det. Jag vägrar att säga puss eller kram alternativt båda två när jag ska lägga på luren eller gå ifrån någon. Ska börja göra som i amerikanska serier lägga på mitt i en menning, Ari Gold my dear friends.

LoLcats.

Vad gör man nu i vintertider när man vill undvika att gå ut till alla medel? Jo jag kombinerar mina två favoritsaker , komedi och gulliga katter. Nu sitter du säkert och tänker hur ska man kunna göra detta, det måste praktiskt  taget omöjligt. Nej kära läsare med hjälp av vår interaktiva lärare google söker  vi upp lolcats. Trodde aldrig att de skulle kunna vara så roligt att titta på katter dag in och ut.Enjoy.


Musik.

Jag var inne på och läste lite på min egna blogg och jag märkte hur tråkigt allt blir utan musik. Så kära läsare jag har fixat lite musik åt er och kommer kontinuerligt uppdatera låtarna.

Deg.

Vissa människor älskar att gnälla på mig , du är så lat hit du är så lat dit. Men har någonsin hört att någon har dött för dom har gjort för lite? Jag har aldrig hört en doktor säga till en patient , jobba mer det är bra för dig. Men jag har hört
det motsata , vila upp dig. Så alla som har något att säga angående min superduperdeghet : Eat a dick!


Big apple.

Har du någonsin fått intrycket att du lever  i fel tidsepok? Tanken slår mig dagligen, jag sitter och önskar mig bort till vad
tycker är bättre tider och platser. Platsen är New York anno 1994 på tunnelbanan. Allting känns magiskt med N.Y.C runt 92-96. Musiken, kläderna, filmerna och folket. Tänk dig att få se Biggie på en livespelning, höra Nas första mixtape ( nu snackar vi verkligen mixtape , inte en skiva eller så utan ett rostigt kassetband ) eller att få spela Super Mario. Jag hade offrat rätt mycket bara att få uppleva det. Menmen gräset är väl grönare på andra sidan.

Mikroblogg.

Man brukar oftast avfärda saker man inte förstår som ren idioti. Jag erkänner jag gjorde det med Twitter. Twitter är en mikroblogg tjänst ( gratis, för er alla som får panik utav ordet tjänst ) där man skriver små korta inlägg på 160 tecken eller mindre. 160 tecken tänker du , jag känner igen det. Ja kära läsare 160 tecken får du även använda när du ska skicka sms. Twitter är inte bara för bloggare utan för folk som vill att deras nära och kära ska känna till deras status eller om dom har fått förhinder, möjligheterna är obegränsade. Fast nu ljög jag lite eftersom att sms tjänst har inte kommit till sverige än så det blir lite begränsat. Men testa  Twitter, mer beroendeframkallande än facebook. Och kom ihåg var ni läste det först , otacksamma schlynor.

www.twitter.com/nemoamin

Hollywood.

En skådis som har haft rätt bra flyt på sistone är Shia Leboeuf. Ni vet han nörden som är med Transformers, Disturbia, Indiana Jones, Eagle Eye och massa andra storfilmer. Enligt mig är han en duktig skådespelare men det finns två saker jag har märkt med dom flesta utav hans huvudroller. Numero uno , han spelar alltid en kool nörd. Nummer två, han får alltid den snygga tjejen på slutet. Som vi alla vet så funkar det inte så. Hollywood försöker lura oss att vi nördar kan få dom snyggaste brudarna. We dont belive you , you need more people Steven Spielbberg. Snälla sluta med den här fasaden. Även om nördar kan få snygga tjejer beror det på att dom har ett par mille på kontot. Oh btw detta var en pik mot alla snygga tjejer som tyckte mobbade mig för Star wars eller Macgyver för den delen. Eat a dick.

Slutspel.

Nu gissar jag hej vilt bara vilka som kommer mötas i Champions League åttondelsfinalerna. Grupp ettor kan inte möta varandra, lag från samma grupp respektive lag från samma land kan inte heller mötas. Grupp ettorna får börja spela på bortaplan , detta räknas som fördel eftersom oftast är det den som spelade borta först som går vidare. Lottningen är den 19 december kl 12.00, se till att inte missa den.


Arsenal ( Wenger är pedofil ) Vs Roma ( Totti och Mexes spänner på varandra i duschen ).
Atlético de Madrid Vs Panathinaikos.
Lyon
Vs Barcelona. ( Messi liknar Ringaren i Notre Dam ).
Inter Vs Liverpool ( son till en hora ).

Real Madrid ( Kommer bli våldtagna i El classico ) Vs Man United <3.

Villareal Vs Bayern München.

Sporting Vs Juventus.
Chelsea
Vs Porto.


Nyårslöften, är till för att brytas.

Jag brukar inte avlägga nyårslöften, men jag tycker att det är väl lägligt. Inga överdrivna saker som att åka till  månen eller så.


Träna mera - Beach 09'.

Läsa mer böcker - Kunskap lönar sig alltid.

Lyssna på mer musik som inte alltid tilltalar mig.

Börja läsa franska - Min arrogans kommer väl till hands.


I och med att jag kommer vara helt sysselsatt med att läsa,titta på film, lyssna på musik och lära mig ett nytt språk ska det innebära två saker kära läsare. Jag får mer inspiration att skriva läsvärda inlägg eller alternativ numero dos, jag kommer inte ha tid att skriva ett skit. Menmen det får vi se om ett par månader eller så.


Window shopping.

Jag minns när jag var lite , den lilla tekniken nörden jag var då så skulle alltid vara först ut med alla tekniska prylar. Om jag inte hade den så var det inte värt att ha resonerade man. På senare år har denna teknikfrossa lagt sig och nu lägger man tid och pengar på mer relevanta grejer som, ...... men ja ni fattar principen. Tekniskt efterbliven eller "mognat" som vissa väljer att kalla det, har ja fumlat omkring i mörkret med min två år gamla mobil ( som fortfarande håller hög klass ) fram tills jag hittade henne : Nokia n97. Hon är fulländad, hon har allt man kan tänka sig plus lite till. Så kära främling om du verkligen älskar mig, köp henne till mig (helst i svart) och jag kommer evigt att vara tacksam eller tills nästa gång jag får en teknisk uppenbarelse.


The grinch that stole X-mas.

Jag hatar julen. Julen är en tid då alla mina favoritserier har uppehåll och
jag blir jävligt irriterad. Ta t.ex Entourage, mitt uppe i säsongen och när serien
blivit som allra mest spännande ska julen komma och förstöra allt. Vaaaaaaaaarföööööör,
kan ni inte göra som Premier League och visa över julen också?


RSS 2.0